Menu

Podzimní móda útočí

25.9.2013 - Móda a styl, Nakupování
Podzimní móda útočí

S podzimem přišel i čas začít se poohlížet po podzimních kolekcích, abychom si stihli kvalitně vybavit svůj šatník pro toto roční období. Jaká je podzimní móda letošního roku? O tom už více v dnešním článku.

Svetry volte raději jednobarevné

Svetry volte raději jednobarevné

Do podzimních kolekcí tuzemských obchodů se pomalu, ale jistě vkrádají podzimní barvy. Když k nim připočtete prvky znovu objevené ženskosti a návrat módy z 60. let, získáte náhled na to, v čem budete královnou podzimní módy.

Začneme hezky od podlahy, tedy od bot

Jednoznačným favoritem podzimu budou nízké kozačky a oxfordky. Tradičně jsou na podzim oblíbené zejména v mnoha odstínech hnědé barvy. Bát se nemusíte asi výraznějších červených či tmavě modrých bot, které skvěle dokreslí váš podzimní outfit. Klasikou jsou boty šedé, které byste však měli vhodně kombinovat s oblečením v poněkud odvážnějších barvách.

Kabát ještě nechejte ve skříni

Oblíbené kabáty bychom si měli uschovat na opravdu zimní počasí. Hitem letošního podzimu totiž je klasický křivák. Vzhledem k široké nabídce barevných provedení jej lze skvěle sladit téměř se vším. Doplníte-li ho místy ještě stříbrnými cvočky nebo pyramidkami, budete během podzimu opravdu zářit. Pod křivákem můžete nosit například košile, které opět vcházejí na pulty našich prodejců. S příchodem chladnějšího počasí jej můžete zaměnit za teplý svetr, nejlépe jednobarevný, který vás nejen zahřeje, ale také vám bude jistě velmi slušet.

Hitem letošní podzimu je staronový křivák

Hitem letošní podzimu je staronový křivák

Podzimní móda se neobejde bez doplňků

Letní pestrobarevné náramky a čelenky bychom na podzim měli nahradit zlatými šperky a vlasovými doplňky v přírodních barvách. Náhrdelníky jsou nyní velmi populární v kombinaci s koženkou, která dodá vašemu krku opravdu jedinečný vzhled. Nezbytná je i taška, která je populární ve větších rozměrech.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *