Menu

Lahůdka pro milovníky filmu – Fresh Film Fest 2013!

8.8.2013 - Festivaly
Lahůdka pro milovníky filmu – Fresh Film Fest 2013!
top_banner

Oficiální banner FFF 2013

Letos slaví tento neotřelý festival deset let a přinese výběr snímků, které nikde jinde neuvidíte. Studentská tvorba nabídne spoustu čerstvých, zajímavých a originálních lákadel. Letošním tématem je fanatismus, tvůrci ho ve svých filmech pojmou z pozitivní i negativní stránky a představí tak rozličné pohledy n a jednu problematiku. Těšit se můžete například na dokumentární film Jesus Camp, který představuje výchovu křesťanů v Americe. Britský tvůrce Alan Clark uvede také kontroverzní dokument o Googlu. Mezinárodní filmový festival se letos koná od 28. srpna a skončí první zářijový den.

Program ovládly novátorské a progresivní snímky

Upoutávky na letošní filmovou scénu můžete už nyní sledovat na www.freshfilmfestival.net. Celovečerní debuty obohatí party, výstavy, doprovodné workshopy a diskuse. Nebudou chybět ani oblíbené soutěže, ze kterých si ti nejlepší odnesou ocenění a uznání. Letos vybírala porota z téměř 1200 kvalitních snímků! Prostředí kin Světozor, Kino 35 a francouzského institutu či FAMU se pár dní před začátkem promění v projekci Fresh Film Festu a nabídne tak návštěvníkům skvělé místo k vychutnání kulturního zážitku.

fresh_film_fest

Pojďte zakončit letní prázdniny originální tvorbou začínajících filmařů!

Patříte k filmovým amatérům a chcete předvést vlastní tvorbu? Pokud budete úspěšní, můžete vyhrát jednu z cen, ať už cenu Konfrontace za nejlepší celovečerní film, hraný studentský film nebo nejlepší dokumentární studentský film či cenu Theatre Optique za nejlepší animovaný a experimentální studentský film. Festival vznikl za podpory ministerstva kultury a státního fondu pro rozvoj české kinematografie.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *