Menu

Vyrazte do kina a nechte se unést nový dílem Hunger Games

19.11.2014 - Showbyznys, Zábava
Vyrazte do kina a nechte se unést nový dílem Hunger Games

Do kin přichází již třetí díl neskutečně napínavé série Hunger Games. Tento příběh se vymyká klasickému a téměř předurčenému vývoji několika dílných filmů. Úroveň skoro každého filmu se svým dalším dílem klesá níž a níž, až dopadá na samotné dno. Hunger Games je ale zvláštní výjimkou, jejíž každý díl nás dostává do kolen víc a víc. A právě teď si můžeme vychutnat neuvěřitelně akční kousek vytvořený pod taktovkou Francise Lawrence.

Katniss Everdeenová v podání Jennifer Lawrence se nám představí již po třetí. Přestože již dvakrát kořila „Hladové hry“ a zdálo by se, že další strasti by na tak křehkou dívku a jednu filmovou sérii byly již přespříliš velkým nátlakem, přesto přichází nové, strhující a pro Katniss nebezpečné strasti.

images

Co nás čeká?

Dvanáctý obvod byl Capitolem srovnán se zemí. Do čela povstání se dostává obvod třináctý, o jehož existenci se donedávna nevědělo. Katniss se sice vymanila z kruhu Her, ale její milý Peeta zůstal v rukou nepřátel. A aby toho nebylo málo a Katnissin žal po příteli na to nebyl sám, přichází na scénu stírání rozdílů mezi dobrem a zlem. Vítězství kolísá sem a tam, Peeta je v zajetí, lidé umírají… A jediný, kdo s tím něco zmůže, je samozřejmě hrdinka Katniss.

City, napětí, tajemství, boj, hrdinství i záchrana mysteriózního fantasy světa… Hunger Games má vše.

Dobrodružný / Drama / Sci-Fi / Thriller

USA, 2014, 125 min
Režie: Francis Lawrence
Předloha: Suzanne Collins (kniha)
Scénář: Danny Strong, Peter Craig
Kamera: Jo Willems
Hudba: James Newton Howard
Hrají: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Elizabeth Banks, Julianne Moore, Philip Seymour Hoffman, Stanley Tucci, Donald Sutherland, Sam Claflin, Mahershala Ali, Robert Knepper, Natalie Dormer, Lily Rabe, Evan Ross, Jena Malone, Jeffrey Wright, Elden Henson, Wes Chatham, Phillip Troy Linger, Monique Ganderton

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *